Eerste Utrechtse food truckers bekend gemaakt

Geen SCHAFT food fair in Utrecht zonder een aantal bekende Utrechtse namen. We zijn daarom extra trots te kunnen vertellen dat de volgende Domstad food truckers met Pasen de Werkspoorkathedraal gaan binnenrollen:

Firma Pickles – Burgers & Wines

Wie kent de food truck van deze bekende Utregse burgerbakkers niet!? Met hun twee verdiepingen tellende rollende keuken hebben ze het fenomeen ‘hamburger’ op menig foodfestival naar een hoger niveau getild. Niet voor niks is de Firma Pickles door 24Kitchen gekozen als de mooiste truck van 2015.

 

Elephant Trunk

Mooie espresso’s en bijzondere blends van eigen makelij. Dat is de Elephant Trunk. Charif Bennani schenkt vanuit zijn vintage achterbak de lekkerste verse bakkies. Begin de dag, vier de middag of sluit af met een goede koffie. Gewoon, omdat het kan.

 

Red Dog Gourmet Hot Dogs

Er zijn hot dogs en hót dogs. De exemplaren van Red Dog Gourmet Hot Dogs behoren sowieso tot die laatste categorie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Signature’ met rode kool, appel, peterselie, lente-ui, bacon en de bekende red hot sauce? Finger licking good.

 

De Frietfiets

Neem verse biologische frieten en een vintage bakfiets… Et voila: De Frietfiets. Deze bijzondere bicyclette van Dapp Bio Food werd het afgelopen jaar door het hele land gespot. Woon of kom je wel eens in Utrecht? Dan hoeven we je niet te vertellen hoe lekker deze vers gesneden patattekes zijn!

Back to Top