Sublime vult de Werkspoorkathedraal met jazzy sounds

Radiostation Sublime FM en SCHAFT hebben hun krachten gebundeld. Dat betekent dat je met Pasen naast food trucks, een lifestyle markt en nostalgische kermisattracties ook kunt genieten van lekkere muziek. Én van de bekende ‘fresh jazzy sounds’ natuurlijk.

Ouderwets gezellig

SCHAFT food fair gelooft in ouderwetse gezelligheid. Samen lachen, dansen, drinken en schaften. Met vrienden, familie of een date genieten van een verse koffie of een mooi getapt biertje aan de bar. Maar eerlijk is eerlijk, een sappige burger, homemade saté of gezonde bite smaakt natuurlijk veel beter met een fijne plaat op de achtergrond. De tunes van Sublime FM gaan daarvoor zorgen en vullen de gigantische Werkspoorkathedraal straks met een passende funky sound.

 

Uit je LangspeelPlaat-borrel

Op 25 maart trappen we af met de ‘Uit je LangspeelPlaat-borrel’; denk blinkende platen, burgers en speciaalbier. Ook op de andere drie dagen komt iedereen aan zijn muzikale trekken. Waarom niet weer eens old school samen de dansvloer op? Of een spontane zaterdagborrel met goede vrienden? Geen vluchtig appje, Facebook bericht of Tinder match, maar weer even lekker ouderwets offline met z’n allen.

 

Back to Top